icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Nieuwbouw ‘Onderwijs- en Cultuur Complex (OCC) Amare

Midden in het centrum van Den Haag is bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) in de zomer van 2017 gestart met de realisatie van Amare. Amare komt aan het Spuiplein te staan en wordt het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. De opdracht bestaat uit het ontwerp, de bouw en het onderhoud van Amare en gebeurt in opdracht van de gemeente Den Haag.

Opdrachtgever
Gemeente Den Haag
Contractvorm
Design, Build en Maintain (DBM)

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt was direct na de gunning betrokken bij dit project. Vanuit deze basis heeft Aveco de Bondt de volledige coördinatie van de kabels en leidingen opgepakt. Met als doel grip te houden op de integrale ontwerpen, tijdige afstemmingen, processen als voorbereiding op de bouwfaseringen, tijdelijke laad- en loslocaties voor de civiele uitvoering en de definitieve eindsituatie voor de kabels en leidingen.

Contactpersoon
ing. Richard Molemaker
Sr. Projectmanager Kabels en Leidingen
rmolemaker@avecodebondt.nl