icon-arrow-right
HomeProjecten Nieuwbouw ‘Onderwijs- en Cultuur Complex (OCC) Amare

Nieuwbouw ‘Onderwijs- en Cultuur Complex (OCC) Amare

Midden in het centrum van Den Haag is bouwcombinatie Cadanz (Boele & van Eesteren | Visser & Smit Bouw) in de zomer van 2017 gestart met de realisatie van Amare.

Amare komt aan het Spuiplein te staan en wordt het nieuwe onderkomen van de stichting Dans- en Muziekcentrum Den Haag, het Nederlands Danstheater, het Residentie Orkest en het Koninklijk Conservatorium. De opdracht bestaat uit het ontwerp, de bouw en het onderhoud van Amare en gebeurt in opdracht van de gemeente Den Haag.

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt was direct na de gunning betrokken bij dit project. Vanuit deze basis heeft Aveco de Bondt de volledige coördinatie van de kabels en leidingen opgepakt. Met als doel grip te houden op de integrale ontwerpen, tijdige afstemmingen, processen als voorbereiding op de bouwfaseringen, tijdelijke laad- en loslocaties voor de civiele uitvoering en de definitieve eindsituatie voor de kabels en leidingen.

"“Het Projectgebied betrof zeer weinig ruimte in een dynamische omgeving (Spuiplein, Schedeldoekshaven en Stationsgebied corridor) met erg betrokken Stakeholders en een krappe planning. Tevens waren er diverse raakvlakken met de nog te realiseren omliggende nieuwbouw, parkeergarages (de zgn. “spaghetti”) en de omliggende wegen. De coördinator kabels en leidingen van Aveco de Bondt leverde “Hands on” maatwerk / pragmatische maakbare oplossingen vanuit de uitvoering i.r.t het referentie ontwerp”."

Hubèrt Mokveld, Projectdirecteur Realisatie OCC.

Contactpersoon

ing. Richard Molemaker Sr. Projectmanager Kabels en Leidingen Neem contact op

Feiten & cijfers

Meer weten over dit project?

Contact Richard Molemaker »
+