icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Oranjerie Apeldoorn

Een van de grootste regionale retailcentra in Apeldoorn krijgt een nieuwe status. Door de renovatie dient het winkelcentrum moderner, uitnodigender, overzichtelijker en beter beheersbaar te zijn.

Opdrachtgever
Euroclub III Apeldoorn
Markt
Gebouwen
Status
Lopend

Rol Aveco de Bondt

Aveco de Bondt is hoofdconstructeur van de revitalisatie. Constructief zijn er diverse complexiteiten; het verhogen van de verdiepingsvloer, verwijderen bestaande kolommen, toevoegen van roltrappen, sparingen in betonwanden etc. In de uitvoeringsfase voorziet Aveco de Bondt in advisering met betrekking tot het werkplan slopen en tijdelijke constructies.

Uitdaging

Een van de grootste uitdagingen is het toegankelijk houden van het winkelcentrum. Het publiek dient veilig en overzichtelijk door het winkelcentrum te kunnen zonder al te veel overlast. Om het publiek mee te laten kijken met de werkzaamheden zijn er diverse kijkgaten gemaakt.

Contactpersoon
Walter Kemna
Senior adviseur
wkemna@avecodebondt.nl