icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Parkeergarage Noordelijk Havenhoofd

Deze parkeergarage is onderdeel van gebiedsontwikkeling Noordelijk Havenhoofd, in totaal bestaande uit circa 85.000 m2.  De parkeergarage bestaat uit 3 bouwlagen en heeft een totale lengte van circa 270 meter en wordt opgenomen in het duinlandschap.

Opdrachtgever
Volkerwessels Vastgoed
Markt
Gebouwen
Status
Lopend

Adviseur hoofddraagconstructies

Aveco de Bondt is voor dit project adviseur voor de hoofddraagconstructies en onderdeel van het ontwerpteam. Naast deze rol is Aveco de Bondt ook betrokken bij dit project ten aanzien van andere disciplines zoals het ontwerp van de infra, parkeerindeling en kabels en leidingen.

De constructie van de dakvloer bestaat uit een 800mm dikke betonvloer, in combinatie met betonbalken. Dit in verband met het hoge grondpakket op het dak. Daarnaast wordt de horizontaalkracht op de buitenwanden als gevolg van het naastliggende grondpakket voorkomen door middel van een Terre Armee wand.

Contactpersoon
Rogier Voet
Sr. adviseur
rvoet@avecodebondt.nl