icon-arrow-aveco icon-arrow icon-facebook icon-linkedin icon-mail icon-mail-company icon-phone icon-twitter icon-whatsapp icon-share icon-link icon-download icon-instagram icon-youtube icon-flickr icon-search icon-close icon-filter icon-round-close icon-vcard paper-plane icon-footprint icon-faq icon-maps Vimeo

Valley Amsterdam

Valley wordt een gebouw met opvallend groen gevellandschap bestaande uit terrassen met veel beplanting en biedt ruimte aan woningen, kantoren en voorzieningen. Het gebouw komt te staan op de Zuidas in Amsterdam, tegenover ABN AMRO en naast het Sportpark Goed Genoeg (AFC).

Markt
Gebouwen
Status
lopend
Diensten
Second Opinion

Second opinion

Aveco de Bondt is in eerste instantie betrokken voor second opinion van de hoofddraagconstructie in alle engineeringsfasen vanaf DO-fase. Daarnaast adviseren wij de Bouwcombinatie inzake de diverse processen rondom de engineering van de hoofddraagconstructie met hun leveranciers.

Onderwaterbeton

Naast de grote hoogte van het gebouw en de variërende plattegrond, bevindt zich onder het gebouw een 3-laagse kelder. Het aanbrengen van het onderwaterbeton wordt gefaseerd door tussenschermen in de bouwput, waarbij tevens soms de constructieve keldervloer is geïntegreerd in het onderwaterbeton.

Contactpersoon
Rogier Voet
senior adviseur
rvoet@avecodebondt.nl